Thema's

Logo Alles over drinken

Mijn Persoonlijke Overwinning na 5 Maanden Clean te Zijn!

avatar
Topic gestart door fafaan013
21 september 2023 4 reacties 379 weergaven

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

avatar
fafaan013
21 september 2023

Hey allemaal,

Ik wilde vandaag mijn verhaal delen en een beetje support zoeken in deze geweldige community. Ik ben nu al 5 maanden clean, en dat voelt gewoon geweldig! Ik heb veel steun en aanmoediging gekregen van vrienden en familie, en dat heeft me echt geholpen.

Nu, hier komt het interessante deel. Ongeveer twee weken geleden, had ik zo'n impulsieve bui waarin ik dacht aan het bestellen van iets via online drankwebshops. Maar in plaats van mijn drang te volgen, besloot ik een stap terug te doen en mijn prioriteiten opnieuw te evalueren.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik naar twee websites keek, * Ik had daadwerkelijk een bestelling geplaatst, maar tot op de dag van vandaag is er niets binnen gekomen. Ik wachtte geduldig, maar het heeft me gerealiseerd hoeveel ik eigenlijk heb gewonnen door clean te blijven. Dit voelde als een teken van boven dat ik op de goede weg ben en dat ik de controle terugkrijg over mijn leven.

Ik wilde dit delen met jullie allemaal omdat ik weet dat hier mensen zijn die ook hun eigen strijd voeren. Soms is het moeilijk, maar als je de juiste keuzes maakt en vasthoudt aan jouw doelen, kun je echt overwinnen.

Dus, laten we allemaal doorgaan met elkaar te steunen in deze reis naar een gezonder, gelukkiger leven. Samen staan we sterk!

Bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal, en laten we elkaar blijven inspireren!


Like 1
1 ander reageerde hierop
avatar
lady jane
22 september 2023

intussen die bestelling geannuleerd mag ik hopen?

avatar
Rosee
22 september 2023

En waarom zou je die websites hier delen?

avatar
Lonster1
22 september 2023

Het leest als een slechte vertaling. Spam, niet drukken op de links. 

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.