Thema's

Logo Alles over drinken

Het gaat me lukken!!

avatar
Topic gestart door Beatrix
27 december 2022 635 reacties 50797 weergaven

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

avatar
Beatrix
01 maart 2024

Het is/was vandaag dag 1 :heart: en vandaag begint dus een nieuwe fase. Zo voelt het ook echt. Alsof de afgelopen periode een soort van afsluiting was en waarin ik heb toegewerkt naar 1 maart !

Vanaf nu ga ik enthousiast een mooi nieuw pad aflopen. Een nieuwe omgeving met nieuwe mensen om me heen. Mooie natuur ontdekken en echt genieten !!:D De afgelopen periode heb ik hier echt naar uit gekeken en ik ben blij dat deze fase nu ook is aangebroken. Een nieuw huisje inrichten, een toevluchtsoord om het drukke leven te kunnen ontvluchten, om even te ontspannen en even te resetten, na te denken en vooral genieten van de natuur !!

Deze eerste dag was een mooie begin en voorbereiding. Morgen met de auto vol met poetsspullen richting mijn nieuwe stekkie. Ik heb er zin in !!

Welterusten voor dadelijk :lips:

avatar
Nienes
02 maart 2024

Heel veel succes en geluk op je nieuwe plek!

avatar
Beatrix
25 maart 2024

Voorheen schreef ik hier (bijna) elke dag, maar nu is het al weer bijna 1 maand geleden dat ik op mijn "eigen" draadje geschreven heb.  Het is ook erg druk geweest en gelukkig allemaal met leuke activiteiten ! Nu nog de laatste loodjes en dan ben ik klaar ( nog wel wat schilderwerk maar dat doe ik de komende maanden wel ) en komend weekend ga ik voor het eerst slapen in mijn nieuwe "hutje op de hei". 

Ik kijk uit naar de ochtenden: lekker met kopje koffie/ontbijt buiten op het terras, genietend van de vogels, de natuur. Ik kijk uit naar de mooie dagen met ontdekkingen, wandelend of fietsend in de nieuwe omgeving. Ik kijk uit naar de avonden terugkijkend op mooie ontmoetingen en vooruitkijkend naar de nieuwe dag met mooie muziek op de achtergrond.

Dus : ik heb er zin in !! Inmiddels is de internetaansluiting ook op orde, dus ik zal hier weer wat vaker langskomen :D

Tot binnenkort :lips:


Like 3
3 anderen reageerden hierop
avatar
lady jane
25 maart 2024

Wat een heerlijke fase Beatrix. Het zal wel druk worden met het Paasweekend,
maar je krijgt er een uur daglicht bij kado ter kompensatie en het weer gaat ook
haar best doen om je debuut zo mooi mogelijk te maken. Lekker genieten van
je harde werken. Wat een mooie investering heb je gedaan. Naast het stoppen:rose:


Like 2
2 anderen reageerden hierop
avatar
Nienes
25 maart 2024

Wat fijn dit te lezen! Geniet lekker van je mooie plek en de natuur!

avatar
Beatrix
02 april 2024

Goedemorgen allemaal :rose:

Nieuwe maand, nieuwe voornemens, nieuwe ( nee, geen materialistische ....) cadeautjes voor mezelf :present:

Veel gedaan, maar ook veel zaken op mijn to-do lijstje zijn niet aan de beurt gekomen..... Sporten bijvoorbeeld ! Niet om aan bepaalde limieten te kunnen komen/voldoen, maar gewoon om mijn steeds ouder wordende lijf wat soepel te houden :D Dus nieuwe maand = nieuwe start op dat gebied !!

En ook weer hier wat vaker op mijn eigen draadje komen. Even van me afschrijven, even de aandacht weer op belangrijke zaken, niet meer meegesleurd worden in de allerdaagse dingen, maar dus ook even stilstaan en gewoon GENIETEN !!

Afgelopen weekend met een paar net ontmoette mensen een mooie boswandeling gemaakt, genietend van de natuur, maar ook mooie gesprekken. Het voelt ook een beetje als een nieuwe start, de ballast loslaten van de dagelijkse malaise, even resetten en hoe fijn is dat in een nieuwe omgeving met nieuwe mensen :heart:

En zonder alcohol !! Wat geeft dat steeds meer een welkome rust in hoofd en in lijf !! Ik weet dat ik er nog lang niet ben, maar elke dag er bij is weer een stapje op dit alcoholvrije pad. 

Het is vandaag dag 2 :heart::heart: en ik drink niet !!

Fijne, droge dag allemaal :rose:

Beatrix


Like 1
1 ander reageerde hierop
avatar
Yvonne
02 april 2024

Ik miste je al een paar dagen, fijn je weer zo te lezen @Beatrix..  image.jpeg.fb7678f8da7ec413ede28ada250c336b.jpeg


Like 1
1 ander reageerde hierop
avatar
Nienes
16 april 2024

Hey @Beatrix hoe is het met jou? Ook wat struggles of ga je juist als een speer? 
 

avatar
Beatrix
17 april 2024

Hoi, hoi,

Even een berichtje van mij. Het gaat qua (niet)drinken prima:D

Neem even wat afstand van het forum, dat voelt voor nu even beter.
Het werd een beetje dagelijks MOETEN schrijven in plaats van WILLEN schrijven en nee, dat heeft niet met jullie te maken hoor. Gewoon een gevoel waar ik naar wil luisteren. Even pas op de plaats. Zodra het weer fijn voelt, meld ik me zeker weer

:lips:Beatrix

 


Like 2
2 anderen reageerden hierop
avatar
Nienes
18 april 2024

Fijn Beatrix, ik miste je al maar goed om te lezen wat jouw reden is. Ik ben heel blij voor je dat het goed gaat! Er gaat ook best wat tijd in zitten op sommige dagen om bij te blijven, lukt mij ook niet altijd.

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.