Thema's

Logo Alles over drinken

Wanted: Iemand ongeveer als ik...

avatar
Topic gestart door Rickert
23 december 2012 3 reacties 940 weergaven

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

avatar
Rickert
23 december 2012

Een tijdje ben ik al actief geweest op het forum maar na een tijd in het buitenland te hebben gezeten ben ik hier (muv meelezen) niet meer geweest.

Ik heb qua drinken goede tijden en slechte tijden, soms lijkt het af te hangen van mijn nukken... Nu geen baan bijvoorbeeld en wat ik probeer te vinden is nu vrij lastig. Dit beïnvloed mijn zucht naar drinken behoorlijk. Toch kan ik ook genieten van heerlijk nuchter zijn, al is het alleen al 's ochtends wakker worden met een fris hoofd en een pot koffie zetten en een broodje afbakken in de oven...

Mijn omgeving, vrienden en familie weten dat ik teveel drink en er mee worstel. Ik probeer wel een beetje de schijn op te houden dat het beter gaat dan in het echt.. Ze denken dat ik 'sociaal' kan drinken maar alleen thuis gaat het nog te vaak fout!

Ik zou graag een maatje treffen die net als ik rond de 30 is maar ook nog enigszins 'studentikoos' leeft. Mijn omgeving legt overigens geen enkele druk op mij om te drinken, dat doe ik zelf... soort van.

Of ik geheelonthouder wil worden weet ik niet. Soms denk ik dat het beter is maar soms gaat het goed en denk ik waarom.. het heeft ook zijn leuke kanten...

Na goed, ik kan nog heel veel schrijven maar hoop dat iemand zich in dit stukje een beetje herkent.

Rickert

avatar
Rickert
23 december 2012

Hey Lissy... Ik heb je pb ontvangen! Stuur je vanmiddag een mail terug...

avatar
Rickert
23 december 2012

Je hebt mail;)

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.