Thema's

Logo Alles over drinken

Ik zoek een maatje, een leven zonder roes.

avatar
Topic gestart door bozo12
25 maart 2024 4 reacties 170 weergaven

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

avatar
bozo12
25 maart 2024

Ik heb een paar maanden alles kunnen laten staan, maar heb een terugval gehad van 2 weken. Inmiddels weer een week op de goede weg.

Ik zoek een maatje, iemand die luistert zonder oordeel en zelf ook vertelt.

Voor de momenten dat het lastig gaat en ik weet dat er iemand is die me hoort.

avatar
Jac
25 maart 2024

Goedemiddag welkom Bozo. 
 

Dat is jammer dat je een terugval hebt gehad maar je schrijft ook dat je weer op de goede weg bent , zoals op het forum wordt geschreven een geval van knietjes afvegen kroontje weer op en doorgaan ( volgens mij hoor )

Eigenlijk zijn we allemaal maten van je we horen je en oordelen niet, onze verhalen staan allemaal beschreven op wie is wie draadje, daar zou je je eigen verhaal met vragen, problemen , successen kunnen neerschrijven zodat de mensen op het forum jou leren kennen en die zullen reageren op je verhaal . Dan komt er echt wel iemand bovendrijven waar je een klik mee voelt 
 

ook dagelijks is er een draadje waar je terecht kan ditjes en datjes, dagdraad  daar worden dagelijks dingen besproken dus eigenlijk ditjes en datjes en op dat draadje zijn altijd mede maten online , kijk gewoon in de rondte op het forum en lees en als je wat kwijt wil schrijf het neer 

avatar
alesto
25 maart 2024

Beste @bozo12

Goed dat je de draad weer oppakt. Wat @Jac typt, blijf hier op de forum lezen en schrijven. Niemand oordeelt hier en we weten allemaal wat je voelt. 

avatar
lady jane
26 maart 2024

welkom @bozo12

met steun kunnen de maanden zich omzetten in jaren
je hebt jezelf bewezen dat het kan. 
met vallen en opstaan leer je ook lopen!

Meepraten?

Log in of maak een account om gesprekken te starten, te reageren en te volgen.

Ga aan de slag met een
gezonder
leven

Door de check te doen en antwoord te geven op 4 korte vragen geven we je advies over welke apps, tips en hulpmiddelen bij jou passen. Daarna kun je een account aanmaken als je dat wilt.