Antes

Specialist in psychiatrie en verslaving

Antes richt zich als ggz-instelling op het herstel van volwassenen en ouderen met (ernstige) psychiatrische aandoeningen. Antes heeft locaties in en rondom Rotterdam. Kijk voor meer informatie over de locaties op de website van Antes. 

Het doel van Antes is mensen met psychische problemen de juiste zorg bieden, op het juiste moment, zo intensief als nodig maar niet langer dan nodig. Wij nemen daarbij het herstel van onze patiënten als uitgangspunt. Samen met de patiënt en diens naastbetrokkenen werken wij aan het hervinden en behouden van de regie over het leven.

Antes wil de ernstige gevolgen van een psychische aandoening tot een minimum beperken, waardoor onze patiënten weer op eigen kracht verder kunnen, naar eigen wensen sociale relaties kunnen aangaan en kunnen participeren in de samenleving.

Jongeren tot 23 jaar

Wil je advies over het omgaan met alcohol, cannabis, drugs, gokken of gamen? Heb je vragen of twijfel je wel eens? Youz verslavingszorg is specialist in verslavingszorg en heeft het antwoord op al jouw vragen! Wij bieden advies en behandeling aan jongeren tot en met 23 jaar die vragen hebben of problemen ondervinden in de omgang met middelen of gok- of gamegedrag. Wij hebben locaties in Rotterdam, Dordrecht en Spijkenisse. Kijk voor meer informatie op Youz verslaving